O lume mai buna pentru copii nostri

In jos

O lume mai buna pentru copii nostri

Mesaj  Admin la data de Dum Ian 08, 2012 1:14 pm

Oricine (persoane fizice şi întreprinderilor deopotrivă), se pot alătura sistemului de Botanoo.com de înregistrare prin pagina web un alt membru replicate, decide să participe la credite de carbon de tranzacţionare, şi profit de la scara de economie. Membrii de oriunde din lume pot achiziţiona pachete de afaceri de 400 EUR sau 1.200 EUR (sau multiplu al acestuia) de la Botanoo.com.
Anyone (individuals and businesses alike) can join the Botanoo.com system by registering through another Member’s replicated webpage, decide to participate in trading carbon credits, and profit from the scale of economics. Members from anywhere in the world can purchase business packages of EUR 400 or EUR 1,200 (or multiples thereof) from Botanoo.com.

Aceasta schema de sprijin a fost deja aprobata de Comisia Europeana. Schema de sprijin prin certificate verzi va fi aplicata pana in 2021. Cel mai mare impact va fi resimtit in 2016-2017, cand consumatorii ar putea ajunge sa plateasca pentru energie cu pana la 30% mai mult.
http://www.botanoo.com/artsil
Certificate verzi
avatar
Admin
Admin

Mesaje : 23
Data de înscriere : 28/04/2011
Varsta : 57
Localizare : Romania

Vezi profilul utilizatorului http://artsilclub.wordpress.com/

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum