Consilier in turism

In jos

Consilier in turism

Mesaj  Admin la data de Lun Iul 11, 2011 9:03 am

V-ar place ca pasiunea şi cunoştinţele dvs. să se transforme într-o activitate liber-profesionista în domeniul călătoriilor şi turismului?
Să lucrezi in nume propriu, fără orar şi fără să dai socoteală vreo-unui şef? Ei bine, cu TRM vă puteţi aduce visele în realitate şi sa lucrati de acasa, din birou sau internet cafe, ... din călătorie, din vacanta, din baruri... part-time sau chiar full-time!
Toate acestea le poti face, chiar dacă ai şi un alt loc de muncă si mai ales ... cu un minim de investiţii! Activitatea Dvs. se va realiza prin intermediul unui sistem online de rezervări. Veti avea acces la cea mai mare baza de date de Last Minute din Europa. Cu consilierea dvs. şi tehnologia noastra veţi ajuta clienţii să plece in vacanţe şi călătorii speciale in toata lumea, şi sa obţineti venituri de 33-60% din comisionul nostru pe fiecare din rezervarile efectuate.
Colaborator - Comision de 3% pentru clientii adusi de tine. Hai sa devi partenerul nostru! Intra in reteaua TRM (Travel Reservation Management)! Chiar acum suntem siguri ca sti deja inca 4 persoane care vor merge in vacanta vara aceasta. Pentru ca tu ii gasesti, ii consiliezi si le faci rezervari online vei primi un comision de 3% pentru fiecare (in medie intre 30-60 Euro/rezervare)
http://promo.trm-europe.ro/?partener_id=3201
[url=Agentie turism online]V-ar place ca pasiunea şi cunoştinţele dvs. să se transforme într-o activitate liber-profesionista în domeniul călătoriilor şi turismului? Să lucrezi in nume propriu, fără orar şi fără să dai socoteală vreo-unui şef? Ei bine, cu TRM vă puteţi aduce visele în realitate şi sa lucrati de acasa, din birou sau internet cafe, ... din călătorie, din vacanta, din baruri... part-time sau chiar full-time! Toate acestea le poti face, chiar dacă ai şi un alt loc de muncă si mai ales ... cu un minim de investiţii! Activitatea Dvs. se va realiza prin intermediul unui sistem online de rezervări. Veti avea acces la cea mai mare baza de date de Last Minute din Europa. Cu consilierea dvs. şi tehnologia noastra veţi ajuta clienţii să plece in vacanţe şi călătorii speciale in toata lumea, şi sa obţineti venituri de 33-60% din comisionul nostru pe fiecare din rezervarile efectuate. Colaborator - Comision de 3% pentru clientii adusi de tine. Hai sa devi partenerul nostru! Intra in reteaua TRM (Travel Reservation Management)! Chiar acum suntem siguri ca sti deja inca 4 persoane care vor merge in vacanta vara aceasta. Pentru ca tu ii gasesti, ii consiliezi si le faci rezervari online vei primi un comision de 3% pentru fiecare (in medie intre 30-60 Euro/rezervare) http://promo.trm-europe.ro/?partener_id=3201 [/url]
avatar
Admin
Admin

Mesaje : 23
Data de înscriere : 28/04/2011
Varsta : 57
Localizare : Romania

Vezi profilul utilizatorului http://artsilclub.wordpress.com/

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum